Zwangere vrouw
WELKOM BIJ ‘DIT BEVALT ME WEL’
Dé online cursus als je vanuit rust en ontspanning het avontuur van zwanger zijn en bevallen wilt beleven.
Je wilt een ontspannen zwangerschap en een bevalling vol vertrouwen.
Dit ervaar je door een goede voorbereiding en positieve mind-set, ook al heb je vooroordelen en/of al een ervaring met bevallen. Leer vertrouwen op jouw lichaam zodat je je bevalling positief tegemoet gaat, ondanks eventuele angsten en onzekerheden, die er ook mogen zijn. De focus ligt op rust creëren,  bewust zijn en je lichaam leren voelen zodat je de regie neemt over je zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Jij kunt dit en speciaal voor jou heb ik het programma
“Dit bevalt me wel” samengesteld.

In dit online programma neem ik je stap voor stap mee in het leren voelen van jouw lichaam zodat jij vanuit rust, zachtheid en vertrouwen gaat bevallen, ook als het anders loopt.

Je bepaalt jouw ‘mind-set’, jouw wensen en volgt jouw gevoel door middel van effectieve ademhalingsoefeningen, zachte yoga oefeningen die helpen je fit te houden en kwalen te verlichten. Uitleg over de fasen van de bevalling en het interessante proces van zwanger zijn, bevallen en de kraamtijd. En ook die laatste fase (die vaak wordt vergeten) is echt super belangrijk om over na te denken wat jouw/jullie wensen hierin zijn.

Ik help je stap voor stap bij je gevoel te komen, zodat je deze mooie en intense tijd bewust en vanuit rust gaat beleven.

DIT PROGRAMMA GEEFT JE DIRECT TOEGANG TOT:

9 maanden lang toegang tot alle modules en lessen

3 modules: Zwangerschap - Bevalling - Kraamtijd (postpartum periode)

Duidelijke en korte video's met uitleg (totaal 20 lessen)

Audio oefeningen - mindfulness - yoga

Peptalks en tips (óók voor je herstel)

Effectieve ademhalingsoefeningen en uitleg wanneer deze in te zetten tijdens zwangerschap en bevalling

Oefeningen & voedingstips bij kwalen

E-book 'fasen van de bevalling' met ademhalingsoefeningen, houdingen en tips om samen met je partner een team te zijn

Invulbare E-books 'Birthmap' (geboorteplan) & '40 magische dagen' (kraamtijd) & praktisch overzicht met tips voor je partner

Bonusvideo's: audio's, postpartum yoga én oefeningen voor mama en baby

Waarom dit programma?
Er is al zoveel informatie te vinden over zwangerschap en bevallen. Veelal medische informatie die heel nuttig is, maar het begint bij je eigen wensen. Wat kun je verwachten? Wat zijn de mogelijkheden? Hoe ga je om met alle veranderingen in je lijf?  En dat is wat je leert in dit programma! Controle los laten en vertrouwen op je lichaam door een positieve mind-set zodat je de rust kunt bewaren en je intuïtie mag volgen tijdens je zwangerschap én bevalling. Jij kent je lichaam het allerbeste en het wordt jouw bevalling! Vanuit overgave, maar je geeft het niet uit handen.

Zelf heb ik deze periode mee mogen maken en stond ik versteld van wat er allemaal gebeurde in mijn lijf én in mijn hoofd. Hormonen gingen met me aan de haal en ik dacht op dezelfde manier door te gaan als daarvoor en dan rust te gaan nemen tijdens mijn verlof. Maar ik kwam erachter dat het zo niet werkte! Ik voelde me meestal redelijk goed en kon ik dankbaar zijn voor wat er in me groeide, alleen het ‘normale’ tempo was niet bij te houden. En dat kan voelen als falen, zwak zijn, sociaal isolement en emotioneel een tegenvaller. Er tegen verzetten had geen zin en werkte averechts. Omarmen, accepteren en zoeken naar een oplossing die past is dan essentieel. En daarvoor is rust nodig, om te kunnen voelen, te verbinden met je lichaam en kindje en om ruimte te maken in je hoofd, zodat je bewust je keuzes kunt maken.

WAT LEVERT DIT PROGRAMMA JE OP?

Zwanger zijn en bevallen is een intens proces maar het kan vanuit zachtheid en vertrouwen. Niemand kan je vertellen hoe het precies loopt en dat is dan ook meteen het meest spannende! Overgave en leren de controle los laten.
Door op je gevoel en lichaam te vertrouwen, samen met je kindje.
Door rust en tijd te nemen voor ontspanning, niet pas tijdens je verlof 😉
Door een krachtig lichaam en een positieve mind-set, waar je zelf invloed op hebt.

Laat je niet afleiden door het feit dat dit programma online is, het is een super praktisch programma en geeft antwoord op al je vragen en onzekerheden waarbij je de verbinding letterlijk kunt voelen.

Te volgen vanuit je eigen omgeving, zo vaak en waar je wilt. Op jouw eigen tempo, zonder dat je in een groep hoeft te deelnemen. Korte video’s zodat het duidelijk te volgen is en je gedachten erbij kunt houden. En als je het even niet meer weet, kijk je ‘m nog een keer 😉 En dat is juist de kracht, de kracht van herhaling. Geen eendaagse cursus maar een platform voor en door mama’s, door er wekelijks even mee bezig te zijn zorg je goed voor jezelf en beleef je bewust je zwangerschap én ben je goed voorbereidt op je bevalling. Adem in en adem uit, dat is het begin…

En…niet goed, geld terug. Ik wil alleen tevreden klanten dus niet tevreden, binnen 14 dagen je geld terug.

Investering € 149,-
NU tijdelijk €99,-

 Gebruik kortingscode ‘mijnidealebevalling’ (t.w.v. €50,-) bij het afrekenen

WIE IS DEGENE ACHTER DIT PROGRAMMA?
Mijn naam is Sandra Welten en ik ben trotse mama van Tijn (2018) & Olivia (2021) en eigenaresse van Yoga Mission. Ik run een yogastudio in Amersfoort en ben expert in het begeleiden van mama’s (to be).

Ik geef zwangerschapsyoga vanuit een holistische visie, partnerlessen, verzorg zwangerschaps,- en postnatale massages op een warm waterkussen, cursussen babymassage met babyyoga en organiseer Dagretreats voor zwangeren en mama’s. Het is geweldig onderdeel te mogen zijn van dit intense avontuur en mijn kennis, ervaring en passie te mogen delen. Verbinding en direct contact met mijn cursisten vind ik enorm belangrijk en tijdens het transformatie jaar 2020 heb ik ervaren dat dit ook heel goed kan met online activiteiten. Op deze manier kan ik nog meer mensen bereiken op verschillende plekken op de wereld met maar 1 missie: dichter bij je gevoel komen zodat je leert vertrouwen op jouw lichaam en bewust je eigen keuzes mag maken.

Ervaar, geniet en ik ontmoet je graag! Liefs, Sandra – mama en ondernemer

“Nature does not hurry, yet everything is accomplished ” -Lao Tzu-
Veelgestelde vragen
Waarom is dit programma onderscheidend t.o.v. andere cursussen?
Omdat dit programma je leert HOE je naar je lichaam kunt leren luisteren en vanuit deze visie leert kijken naar wat jij nodig hebt om te kunnen ontspannen. Dat is de manier waarop je vanuit eigen regie je bevalling gaat beleven, zonder angst maar met vertrouwen op jouw lichaam, baby én partner. Op de manier waarop jij wil, ook wanneer je ‘medisch’ bent. Door hier al tijdens je zwangerschap mee te beginnen bouw je vertrouwen op die je de rest van het ouderschap mee kunt nemen. Benaderen vanuit rust en zachtheid, ook als je het even niet ziet zitten of niet meer weet. Omdat dit alle facetten omvat: theorie en uitleg, mindfulness, specifieke ademhalings-, en ontspanningsoefeningen, yoga en praktische e-books is deze cursus dé voorbereiding voor een ontspannen zwangerschap, bevalling vol vertrouwen en een fijne start in de kraamtijd.
Hoe ziet deze cursus er inhoudelijk uit?
Deze cursus bestaat uit 3 modules: Zwangerschap, Bevalling en Kraamtijd. Elke module bestaat uit verschillende lessen met een persoonlijke video met theorie en oefeningen. Dit zijn variërend ademhalings-, ontspannings-, en mindfulness oefeningen, zowel op video als audio. Daarnaast zijn er diverse zwangerschapsyogalessen te volgen en voor na je bevalling postpartum yogalessen om weer rustig balans te vinden en te beginnen met bewegen wanneer jij er aan toe bent. Je krijgt diverse e-books met alle nodige informatie en tips & tricks op een rij en je kunt het kant-en-klare bevalwensen plan & kraamtijdwensen plan downloaden en invullen. Alles makkelijk terug te kijken en het zijn korte video’s die makkelijk in te bouwen zijn in je dag of week.
Vanaf wanneer kan ik starten met het programma?
Je kunt starten vanaf 12-14 weken zwangerschap tot aan je bevalling. Je hebt 9 maanden toegang tot alle modules dus je kunt ze zo vaak volgen als je wilt. En door de lange geldigheidsduur kun je na je bevalling eerst even op adem komen en daarna de module ‘Kraamtijd’ volgen. Oefeningen na de baring raad ik aan om mee te starten vanaf 5 weken na je bevalling. Bij een keizersnede geldt minimaal 8-10 weken rust en dient de wond eerst helemaal genezen en gecontroleerd te zijn.
Hoeveel tijd ben ik kwijt?
Het zijn korte en bondige video’s zodat je direct aan de slag kunt en zelf kunt kiezen hoeveel tijd je in je agenda hebt om een video of onderwerp te bekijken. Met 10-15 minuten me-time kun je jezelf even terug trekken, wat bewegen of juiste een ontspanningsoefening of informatieve video bekijken. Het moet vooral leuk en interessant zijn, geen moet en geen prestatie! Het is wel zo dat het lichaam leren voelen ook tijd nodig heeft, dus een vaste routine per week of dag geeft je wel structuur en blijf je bewust bezig met je lichaam, adem en voorbereiding.
Is deze cursus zweverig?
Nee, deze cursus is niet zweverig. Wel laat ik je bewust zijn van wat er gebeurt in je lichaam, anders kun je geen contact maken en uit het hoofd gaan. In de hectische maatschappij van tegenwoordig zijn we de hele tijd maar ‘bezig’, terwijl verbinding en voelen vraagt om rust, bewustwording en even niets hoeven. Zo kun je er achter komen wat voor een krachtige tool de adem is.
Is deze cursus ook geschikt als je al eerder bent bevallen?
Ja zeker! Elke zwangerschap en bevalling is anders, zie het als nieuw avontuur. Om te verbinden met je kindje én om even tijd te nemen voor jezelf. Wat er waarschijnlijk minder van komt omdat je al één of meerdere kinderen hebt. Kijk of je je huidige ‘ervaring’ los kunt laten en er open in kunt gaan, zodat je jouw intuitie kunt volgen.
Kan ik mee doen als ik complicaties heb?
Ook als je complicatie hebt tijdens je zwangerschap, kun je mee doen. Dit programma is gericht op ontspanning en het positief beinvloeden van je mindset. Tevens krijg je tips en oefeningen aangereikt bij kwalen. Wel raad ik je aan altijd een zorgprofessional in te schakelen bij complicaties, zoals de verloskundige, gynaecoloog, (bekken)fysiotherapeut of osteopaat. Uiteraard afhankelijk van het soort complicatie. Ik denk altijd graag met je mee. Stuur dan even een mail naar sandra@yogamission-onlineacademie.nl.

Wanneer een natuurlijke bevalling niet mogelijk is, kan dit programma evengoed bijdragen aan een goede voorbereiding en zo min mogelijk stress tijdens je zwangerschap. Je bent altijd de baas over je eigen lichaam en het is fijn om te weten waar jouw mogelijkheden liggen zodat je zo dicht mogelijk bij jezelf, en jullie wensen, kunt blijven.

Ik volg al zwangerschapsyoga of een andere vorm van voorbereiding. In hoeverre is deze cursus daarop een toegevoegde waarde?
Deze cursus is zeker geschikt als aanvulling. Deze cursus heeft als uitgangspunt rust en vertrouwen en HOE je dat kunt ervaren. Tijdens de yogalessen besteden we ook tijd en aandacht aan deze elementen, maar deze cursus geeft een stuk meer achtergrond informatie en uitleg. Je hebt alles overzichtelijk op een rij en kiest zelf je video uit waar je op dat moment behoeft hebt. Er zit een opbouw in, maar je kunt afhankelijk van of je op dat moment behoefte hebt aan beweging, ontspanning of juist informatie, je video of audio kiezen per moment en fase van de zwangerschap.
Hoe relevant is module 3 - kraamtijd?
Naar mijn idee heel relevant. Dit wordt te vaak vergeten en er te weinig bij stil te staan. Veelal ligt de focus op de zwangerschap zelf en de bevalling maar het is essentieel om ook na te denken over hoe je ideale kraamtijd (+- de eerste 40 dagen) eruit ziet. Voor jullie als gezin, voor jezelf en jouw herstel. Dit is van essentieel belang en je krijgt hiervoor tips, oefeningen en audio-oefeningen. De tijd voor jezelf is schaars en de vermoeidheid vaak intens en dan zijn deze korte lessen en oefeningen heel waardevol.
Wat leert mijn partner tijdens dit programma?
Heel veel maar het meest belangrijke om betrokken te zijn bij de zwangerschap en wat daarin zijn rol kan zijn om jou te ondersteunen en om dit avontuur samen als TEAM te beleven.

Het fijne is dat je specifiek kunt selecteren op de partner les zodat hij/zij niet een hele avond vrij hoeft te maken en je je partner mee moet sleuren naar een groepscursus. Zo kun je deze les lekker samen thuis bekijken en hij/zij blijft betrokken. Er zit een heel handig A4 bij wat je kan downloaden met praktische tips voor de partner voor tijdens de bevalling.

Uiteraard kan je partner ook mee doen met andere onderdelen uit het programma zoals de ademhalingsoefeningen, kun je samen de bevalwensen invullen en het E-book over de fasen van de bevalling doornemen zodat ook hij of zij weet wat jullie kunnen verwachten. De drempel voor een online programma is vaak lager voor de partner dan om in een groep samen te komen. Heel veel plezier samen, want het mooiste is om dit avontuur samen als TEAM te beleven.

Hoe gaat het na de inschrijving?
Na je inschrijving ontvang je een e-mail met bevestiging, je factuur (handig voor de zorgverzekering) en een link naar het gesloten platform waar je met een inlognaam en wachtwoord toegang krijgt tot het online programma. Je klikt op de titel: ‘Programma 1 – Dit bevalt me wel’ en kunt direct starten. Deze toegang is 9 maanden geldig (na aanschaf). Staat je vraag er niet bij? Mail me gerust op sandra@yogamission-onlineacademie.nl of bel me op 06-232 14 295.

Wens je naast dit online programma nog meer ontspanning en voorbereiding, kijk dan eens op de website voor workshops, cursussen en dag retreats of boek een massage op een warmwaterkussen. Dit alles is te vinden op www.yogamission.nl.

En ook na de bevalling sta ik voor je klaar, aangezien het vaak stopt met informatie en herstelmogelijkheden nadat je bent bevallen en je juist dan  behoefte hebt aan me-time en het vinden van balans in je nieuwe rol.

Je bent van harte welkom!

Normaal €149,- Alleen nu:
€99,-
Gebruik kortingscode ‘mijnidealebevalling’ bij het afrekenen

Online Programma “Dit bevalt me wel”

Modules: Zwangerschap – Bevallen – Kraamtijd
Direct toegang tot alle video’s en audiobestanden (9 maanden lang)
Motiverende en informatieve peptalks, ademhalings,- en ontspanningsoefeningen, yoga, e-books + BONUSVIDEO’S

*Vergoeding mogelijk via je aanvullende zorgverzekering. Check hier.

Laat je angst en onzekerheden los.
Niet zweverig en geen gepuf maar vooral praktisch en direct toepasbaar.
Vertrouw op jouw lichaam en geniet van dit bijzondere avontuur!

Tegen het einde van mijn zwangerschap leerde ik dit online programma kennen van Sandra van Yoga Mission, en daar ben ik enorm blij mee! Ik vind het programma de ideale manier om me voor te bereiden op de bevalling en de eerste periode erna, en dit alles op mijn eigen tempo. Ik kijk nu met meer vertrouwen uit naar de bevalling en de kraamperiode, en realiseer me door dit programma des te meer dat dit proces niet te regisseren valt. Maar ik heb geleerd hoe ik met de flow mee kan blijven gaan.  

De onderwerpen die aan bod komen zijn stuk voor stuk enorm relevant en hebben bij mij een nog groter bewustzijn gecreëerd over deze o zo bijzondere fase in mijn leven. Ik beveel het elke aanstaande mama aan om hiermee aan de slag te gaan!

Sandra (Maastricht)

Thuis op de bank, of lekker op een mat met meditatie kussen. Het voordeel van het online programma is dat je zelf het moment en de plek bepaalt. Daarnaast kun je zelf de volgorde bepalen en de lessen herhalen, net waar je op dat moment behoefte aan hebt. Ik vind het erg fijn dat je door middel van dit programma de verschillende fasen doorloopt. Niet alleen de zwangerschap, maar het is ook gericht op de bevalling en het herstel.
De uitstraling is top. De lessen zijn opgenomen op een mooie locatie en Sandra brengt de instructies gedoceerd en warm. Dit maakt het heerlijk ontspannen om te volgen.
Bij mijn eerste zwangerschap heb ik een andere cursus gedaan en daar kwam ademhaling & ontspanning zeer beperkt aan bod. Tijdens deze bevalling is het mij niet gelukt om de weeën onder controle te krijgen. Ik raakte in paniek en miste de tools om de rust terug te vinden. Ik voel deze tweede zwangerschap, na een paar lessen van de cursus al, dat ik die tools nu veel meer inoefen. Waardoor ik met meer vertrouwen uitkijk naar de aankomende bevalling. 
Na mijn eerste bevalling heb ik een traag herstel gehad, voornamelijk rondom mijn bekkengebied. Ik kijk er deze tweede zwangerschap naar uit om straks met het herstelprogramma aan de slag te kunnen!
Hanneke (Weert)

Tijdens mijn eerste zwangerschap leerde ik Sandra kennen. Hierdoor hoorde ik over de zwangerschapsyoga die Sandra geeft en het online programma om je voor te bereiden op je bevalling. Ik vond vooral de combinatie van yoga met de online lessen erg fijn. De ademhalingsoefeningen heb ik zeker wat aan gehad bij de voorbereiding van mijn bevalling. Tijdens de yoga kon je deze samen met Sandra oefenen wat ik persoonlijk erg fijn vond. Hoewel je nooit exact weet hoe een bevalling gaat verlopen en je je soms tijdens het moment niet helemaal aan je persoonlijke ‘bevalplan’ kan houden vond ik het programma van Sandra heel fijn ter voorbereiding en om in mijn achterhoofd te houden. Sandra is daarnaast een warm, open en betrokken persoon die je vertrouwen geeft in de uitdaging die op je afkomt! Aanrader!

Anouk (Amersfoort)

Ik heb na de bevalling van mijn tweede kind de online cursus ‘dit bevalt me wel’ gevolgd. In de postpartum module leer je in verschillende lessen een balans te vinden in je nieuwe leven en wat belangrijk is voor het herstel van je lichaam. Voor mij was het goed om bewust over deze dingen na te denken, wat mij tot nieuwe (belangrijke) inzichten heeft gebracht die me in het dagelijks leven verder helpen. Daarnaast zijn er ook fijne yoga sessies die je kunt volgen, en – juist omdat ze korter zijn – haalbaar om tussendoor te doen. Een heerlijk momentje voor jezelf als jonge moeder!
Petra (Wenen)

Meer weten over klantervaringen van Yoga Mission? Je vindt de reviews hier.